Sylvesterconcert

donderdag, 16 december, 2021 - 20:00

Wegens de huidige coronasituatie zien we ons jammer genoeg genoodzaakt om ons Sylvesterconcert af te gelasten. We vinden dit ontzettend jammer, maar wensen jou het beste in 2022, en hopelijk tot snel!

--------------------------------------------------------

Welkom!

We sluiten twee bizarre jaren af, en gaan met een schitterend eindejaarsconcert ons 100e levensjaar in. En dat willen we uiteraard graag met jou vieren!

Op het programma staat werk van onder andere Richard en Johann Strauss, Antonin Dvořák, Camille Saint-Saëns en Kenneth Hesketh. Het wordt zonder twijfel een feestelijk eindejaarsconcert, maar ook gaan we al even piepen wat er na de jaarwissel te wachten ligt ... Want onze plannen voor 2022 zijn niet niks!

Praktisch

Kom gezellig meegenieten op donderdagavond 30 december om 20u in CC Het Spoor, Harelbeke!

Tickets:

  • €15 in voorverkoop (wordt afgesloten op 29/12)
  • €17 aan de deur

De voorverkoop gaat binnenkort van start! Indien je een Vooruit VIP-pakket hebt, dan kan je één van je tickets inzetten voor dit concert.

We volgen uiteraard de coronamaatregelen op de voet, en passen indien nodig de organisatie van het concert aan. Zo kan je er ten allen tijde zeker van zijn dat je veilig zal kunnen genieten van het concert.